Reset jouw zenuwstelsel

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
97
Begin
of

Wil jij met meer spontaniteit en gemak bewegen? Je expressiever en krachtiger voelen? Begrijpen waarom jij doet wat je doet?

In deze Move into Joy cursus exploreer je de basispatronen die ons zenuwstelsel ontwikkeld in onze eerste levensjaren. Deze bewegingspatronen ontstaan door de interactie met onze omgeving. Aan de hand van deze basispatronen leren we ook de belangrijkste emoties als plezier en pijn kennen en expressie te geven aan wat er in ons beweegt. De basis bewegingspatronen zijn een belangrijke input voor het ontwikkelen van ons brein, ons denken en onze emotioneel-sociale intelligentie.

Je kunt je zenuwstelsel vergelijken met een computer. Regelmatig draaien we een update en gooien we programma’s, documenten en plugins op onze computer weg zodat deze goed blijft werken. Zo kunnen we ook ons zenuwstelsel updaten, ‘finetunen’ en gewoontes die ons fysieke en emotionele pijn of spanning bezorgen deleten door de basispatronen in ons zenuwstelsel te verfijnen, verbeteren en beter met elkaar te integreren.