Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Blij in beweging met een soepele rug | Online programma

22/10/2020 @ 19:30 - 20:30 CEST

Ervaar jij al geruime tijd spanning, pijn of een vermoeid gevoel in je rug als je staat, zit, ligt of op andere wijze beweegt?

Het kan zijn dat jouw zenuwstelsel ooit, door een spannende ervaring of een blessure,  een patroon heeft ontwikkeld om jouw spieren aan te sturen wat in bepaalde situaties noodzakelijk was maar wat nu voor veel te veel spanning in jouw rug zorgt.

Doordat de rug en ook andere delen in het lichaam (zoals jouw bekken, je schouders etc) onder spanning niet vrij kunnen bewegen verliezen jouw rug en ook andere lichaamsdelen hun natuurlijke flexibiliteit en soepelheid en worden rigide. Ze worden eigenlijk de hele tijd overbelast en onder spanning gezet waardoor ze uitgeput raken en kwetsbaar worden voor blessures. Het lichaam communiceert dan dat het anders wil bewegen door signalen als vermoeidheid en pijn.

In deze lessen help ik je om een nieuwe manier van bewegen te ontdekken die goed voelt voor jouw rug en jou weer vitaliteit geeft in je jouw dagelijkse leven. Niet door kracht of stretch oefeningen maar door te gaan voelen, luisteren en kijken naar de samenwerking tussen de spieren die als hoofdtaak het buigen hebben en de spieren die de hoofdtaak hebben om ons te helpen ‘rechtop’ te staan en alle lichaamsdelen die daar ook bij betrokken zijn zoals o.a. je skelet en de organen.

Je leert hoe jij je zenuwstelsel kan leren hoe het de spieren zo kan aansturen dat jij weer met een ontspannen, soepele rug en met plezier beweegt door jouw leven. (Lees ook deze blog waarin ik meer vertel over hoe langdurige pijn en jouw zenuwstelsel met elkaar te maken kunnen hebben)

Wil jij weer sprankelend, ontspannen en vitaal in het leven staan? Beweeg lekker mee vanuit de comfort van je eigen huiskamer!

 

Voor deze lessen heb je nodig:

  • een computer, laptop of tablet/Ipad
  • een matje, deken en kussentje
  • een paar meter ruimte
  • en een plek waar je niet gestoord wordt

Ik geef de lessen via Zoom. Je kunt dit in je browser openen of de gratis app downloaden.

Dit online programma van 10 lessen van 60 minuten kun je op twee manieren volgen:

  • Volledig programma inclusief toegang tot de audio-recordings: 100,- per persoon
  • 5 lessen kaart zonder recordings: 50,- per persoon (geldig van 22 september t/m 22 oktober 2020)

Graag ontvang ik de betaling via Paypal. Je kunt mij ook  mailen voor een betaal-link via mijn bank. Na inschrijving en betaling ontvang je de zoom-link via email. Je kunt hieronder inschrijven en betalen via PayPal

[wpedon id=”5870″ align=”left”]