Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Feldenkrais les

09/04/2020 @ 19:30 - 20:30 CEST

- €10,

Hervind de grond onder je voeten…

…door meer in verbinding te zijn met de informatie die jouw lichaam je geeft.

Door je bewust te worden van de manier waarom je jezelf ondersteunt en organiseert in alledaagse activiteiten, leer je jouw automatische gewoonten en gedrag kennen. Je leert voelen wanneer je ‘vecht tegen je lichaam, wanneer je met te veel inspanning de dingen wil doen, en wanneer je in de ‘moet’-modus bent en daardoor niet voldoende luistert naar wat jouw waarlijke behoefte is. Daarnaast leer je op een speelse manier onderzoeken welke mogelijkheden je nog meer hebt en krijg je optimaal ‘feeling’ met jouw behoefte in het moment.

Op deze manier creëer je de mogelijkheid om steeds –op elk moment– een nieuwe keuze te maken, in overeenstemming met wat jij nodig hebt om met meer bewegingsvrijheid, energie en rust jouw leven te creëren. Je zult merken dat wanneer je meer naar je behoeftes (fysiek, mentaal en emotioneel) luistert én daarnaar handelt dat je meer zult aarden en daardoor met meer ontspanning, plezier en zelfvertrouwen in jouw leven staat.


Hoe doe je mee?

Ik maak gebruik van Zoom een online platform. Je kan de Zoom app downloaden of de les in je browser volgen. Wanneer je het formuliertje hieronder invult, krijg je van mij de link en de unieke toegangscode van deze les in je mailbox. Zorg voor een rustig plekje, een matje of dikke deken en grote handdoek. De handdoek heb je misschien nodig om ergen onder de leggen.

Betalen

Je kan voor de les betalen met de PayPal knop. Bedrag en begunstigde zijn al ingevuld. Laat mij even weten als je niet via PayPal kan betalen, dan vinden we samen wel een oplossing.

[wpedon id=”4160″ align=”left”]

Inschrijven

4 + 4 = ?


Gegevens

Datum:
09/04/2020
Tijd:
19:30 - 20:30 CEST
Kosten:
€10,
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Online via Zoom

Organisator

Pingel Braat
Telefoon:
+34 641246584
E-mail:
info@move-into-joy.nl
Bekijk de site van Organisator

Gegevens

Datum:
09/04/2020
Tijd:
19:30 - 20:30 CEST
Kosten:
€10,
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Online via Zoom

Organisator

Pingel Braat
Telefoon:
+34 641246584
E-mail:
info@move-into-joy.nl
Bekijk de site van Organisator