Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Feldenkrais les

28/04/2020 @ 19:30 - 20:30 CEST

- €10,

Hervind de grond onder je voeten…

…door meer in verbinding te zijn met de informatie die jouw lichaam je geeft.

In deze serie Feldenkrais-lessen leer je van je lichaam wat je nodig hebt om de snel veranderende wereld om je heen het hoofd te bieden. Je leert hoe je lichaam zowel de zwaartekracht als de opwaartse kracht gebruikt om ontspannen en stabiel te staan en tegelijkertijd veerkrachtig te zijn.

Ons lichaam is als een spiegel van onze mentale en emotionele binnenwereld. Onze beweging wordt geleid door de gewaarwordingen en gevoelens die we ervaren en het denken dat daaruit voortkomt. Leer van je lichaam, om optimaal ‘gevoel’ te krijgen met je behoefte in het moment en om daarnaar te handelen.

Door je bewust te worden van de manier waarop je jezelf fysiek ondersteunt en organiseert bij dagelijkse activiteiten, leer je je automatische – en vaak onbewuste – gewoontes en gedrag kennen. Je leert voelen wanneer je ‘vecht tegen je lichaam, wanneer je activiteiten doet met te veel inspanning, en wanneer je in de ‘moet’-modus staat en dus niet genoeg luistert naar wat je lichaam werkelijk nodig hebt. En je krijgt inzicht in hoe dat een weerspiegeling kan zijn van hoe je mentaal en emotioneel in het leven staat.

Niets is blijvend aan onze gedragspatronen, behalve onze overtuiging dat ze zo zijn.
– Moshé Feldenkrais

Ik zal je verbaal begeleiden door een reeks zorgvuldig ontworpen bewegingsvariaties die zijn opgebouwd rond alledaagse handelingen. Ze geven je een diep inzicht in hoe je lichaam wil en kan bewegen met veerkracht, stabiliteit en flexibiliteit. Dit bewustzijn en inzicht zal je helpen om deze kwaliteiten ook in andere gebieden van je leven te integreren.


Hoe doe je mee?

Ik maak gebruik van Zoom een online platform. Je kan de Zoom app downloaden of de les in je browser volgen. Wanneer je het formuliertje hieronder invult, krijg je van mij de link en de unieke toegangscode van deze les in je mailbox. Zorg voor een rustig plekje, een matje of dikke deken en grote handdoek. De handdoek heb je misschien nodig om ergen onder de leggen.

Betalen

Je kan voor de les betalen met de PayPal knop. Bedrag en begunstigde zijn al ingevuld. Laat mij even weten als je niet via PayPal kan betalen, dan vinden we samen wel een oplossing.

[wpedon id=”4160″ align=”left”]

Schrijf je in

4 + 3 = ?


Gegevens

Datum:
28/04/2020
Tijd:
19:30 - 20:30 CEST
Kosten:
€10,
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Online via Zoom

Organisator

Pingel Braat
Telefoon:
+34 641246584
E-mail:
info@move-into-joy.nl
Bekijk de site van Organisator

Gegevens

Datum:
28/04/2020
Tijd:
19:30 - 20:30 CEST
Kosten:
€10,
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Online via Zoom

Organisator

Pingel Braat
Telefoon:
+34 641246584
E-mail:
info@move-into-joy.nl
Bekijk de site van Organisator