Minder inspanning en moeite in zijn

Wordt een betere versie van jezelf door verbinding te maken met jezelf.

Veel mensen zijn zo druk bezig om een betere versie van zichzelf te worden. Vaak nog voor ze zichzelf voelen, zich vertrouwd voelen met de diepere delen van zichzelf, of hun levende lichaam ( de soma). Voordat ze weten wie ze werkelijk zijn of weten hoe ze hun meest authentieke zelf kunnen leren kennen. Laat staan dat ze een relatie met zichzelf hebben die al die aspecten van henzelf omvat.

Jezelf verbeteren als een manier om te ontsnappen aan wie je bent, om te ontsnappen aan het opbouwen van een liefdevolle, aandachtige relatie met je innerlijke zelf. Voordat je een relatie met jezelf creëert gebaseerd op zelfrespect, compassie en steun aan jezelf. Of  jezelf willen verbeteren voordat je in staat bent om met hart en ziel bewust aanwezig te zijn in deze relatie met je innerlijke zelf, en je levende lichaam.

Het is juist in de kwaliteit van deze relatie met jezelf dat de verbetering ligt. Niet in hoe je nog beter wordt of verandert.

Dit prachtige citaat zegt het zo duidelijk en precies:

“Drop the self improvement project, for now at least, and first spend some time learning how to connect to your innermost Self, and how to nourish that ability to connect.”
Christopher Hareesh Wallis

Wil jij je op een liefdevollere manier met jezelf verbinden en jezelf intiemer leren kennen? Ik bied verschillende programma’s, online sessies en solo-retreats op locatie aan die je helpen de relatie met jezelf te verdiepen en vreugde en vitaliteit te vinden door zelfliefde en door aandacht te geven aan jezelf en jouw lichaam.