Verdiep de relatie met je partner

Een bloeiende relatie vereist voortdurende aandacht en zorg. Als je elkaar net ontmoet, springen de vonken over en weer en lijkt de liefde als vanzelf op te bloeien en te groeien.

De dagelijkse hectiek haalt het spontaan en hartstochtelijk verliefd zijn in. Voor sommigen is het een uitdaging om met zichzelf in verbinding te blijven. Laat staan een diepe band met hun partner te onderhouden. Voelt dit bekend ?

Dit is het moment waarop het belangrijk wordt om bewust te investeren in jullie liefde voor jezelf, en elkaar. Als je niet regelmatig tijd maakt om elkaar echt te zien, te horen, te voelen en te erkennen, sluipen er patronen in die van de relatie een gewoonte kunnen maken. Misschien begin je zonder het te beseffen elkaar voor lief te nemen, of zet je je innerlijke criticus tussen je partner en jou. Langzaam neemt het verstand het over van het hart, verliest je relatie emotionele intimiteit en groeien jullie misschien onbewust en zonder dat jullie het willen uit elkaar.

Bewust worden van hoe je relatie is met jezelf en je partner, geeft je ruimte om elkaar echt te zien, te horen en te voelen, en je weer open te stellen voor jouw behoeften en die van je partner. Voor sommige stellen is dit het moment om afscheid van elkaar te nemen.

Voor andere stellen is het een kans om hun liefde voor elkaar nieuw leven in te blazen, elkaar opnieuw te ontmoeten op hartsniveau en de relatie te verdiepen. Om samen te groeien naar een diepere, meer voldoening gevende ervaring van emotionele en fysieke intimiteit. En deze retraite is er om je te helpen weer dichter naar elkaar toe te groeien en je op een dieper niveau te verbinden met jezelf en je elkaar.

In de retraite Verdiep je relatie begeleiden we jullie om

Jullie relatie:een boost te geven:

door patronen in communicatie, gedrag en handelen te transformeren die jullie relatie beperken om te bloeien en te bloeien

Jullie relatie te groeien door te onderzoeken:

Op welke manier je zowel aanwezig, bewust en verbonden blijft met jezelf als met elkaar, zodat je je eigen behoeften en grenzen en die van elkaar kunt aanvoelen en respecteren.
En hoe je naar elkaar kunt luisteren vanuit je lichaam en hart en je kunt afstemmen op de subtiele onderstroom.

Jullie relatie een impuls te geven door te ontdekken:

Wat de kracht is van samen iets nieuws leren
Wat de kracht is van spelenderwijs samen creëren in het moment door hartgerichte communicatie, en de sensuele omhelzing van de Argentijnse tango.

Ben je geïnteresseerd? Kijk op onze pagina op Bookretreats.com of boek een oriëntatiegesprek via Skype of Zoom met ons via het contactformulier hieronder: